Paltoane bebeluși băieți

Pentru a întregi orice ținută din sezonul rece și a crea amintiri de poveste alături de micuțul tău, la Iridor, am creat o colecție specială de jachete și paltoane bebeluși băieți.

Fiecare palton bebeluși băieți este confecționat exclusiv din materiale de cea mai bună calitate, prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușilor și sustenabile, de la stofe fine din lână și bumbac la blănițe călduroase și moderne. Piesele sunt lucrate cu maximă grijă și atenție la detalii și croi, fiecare cusătură și fiecare aplicație fiind făcută cu mare precizie.

Căptușeala este pe suport de vatelină waltherm 150 și 200 gr/m2, cu confort termic garantat. Aceasta are capacitate de respirație care facilitează uscarea imediată a vaporilor de apă ce se pot condensa între pielea băiețelului tău și îmbrăcăminte. De asemenea această căptușeală realizată din fibre ultrafine, utilizează microspații ce formează o “cameră de aer” în interior, fiind un excelent termoizolant.

Colecția noastră de paltoane bebeluși băieți este concepută pentru a ocupa un loc de cinste în dulapul micuțului tău, încă de la prima purtare. Sunt piese moderne, cu un design elegant, ce oferă confort și căldură. Fiecare produs reflectă dragostea și tradiția plaiurilor noastre, fiind manufacturat cu grijă în inima Moldovei, de mai bine de 20 de ani.

Alege colecția noastră de jachete bebeluși băieți și paltoane bebeluși și nu doar că vei asigura un confort sporit și stil pentru cel mic, ci vei alege și un partener de încredere care pune accent pe calitate, sustenabilitate și măiestrie în confecționarea fiecărei piese.

La Iridor suntem dedicați să facem fiecare moment memorabil prin hăinuțele noastre pentru copii, oferindu-ți o experiență de neuitat.

Afișez 1 - 16 din 37 de rezultate