POLITICA DE COMANDA SI LIVRARE

COMANDA ONLINE

Comanda poate fi inregistrata pe site indiferent daca te-ai identificat prin introducerea adresei de email si a parolei, folosind contul creat sau prin introducerea datelor aferente unui “Cont Nou”. Poti plasa comanda online utilizand referinţele articolelor din ofertele vizibile pe site. In general, informatiile referitoare la disponibilitatea articolelor iti sunt oferite in momentul depunerii comenzii. In caz exceptional, se poate intampla ca un articol sa nu fie disponibil provizoriu, dupa efectuarea unei comenzi. In acest caz vei fi informat(a) telefonic, iar tu nu vei plati decat pentru articolele expediate. Preturile articolelor IRIDOR prezentate pe site sunt exprimate in lei, inclusiv TVA si nu conţin taxele de transport/livrare. Taxele de transport vor fi afisate separat, sau, pentru comenzi superioare unei sume minime de comanda, acestea vor fi zero. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in orice moment.

COMANDA TELEFONICA

Consultantii si operatorii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00. Pentru comenzi telefonice sunati la numerele afisate pe site insa recomandarea noastra este sa plasati comenzile online.

ORAR PROCESARE COMENZI

Timpul standard de procesare si expediere a comenzilor este de 24-48 ore. Comenzile efectuate vineri dupa orele 17:00 si in cursul zilelor de sambata si duminica vor fi procesate luni incepand cu orele 09:00. In perioada Sarbatorlor Legale (Paste, Craciun, etc) procesarea si livrarea comenzilor poate dura pana la maximum 4 zile lucratoare iar livrarea prin curier poate fi afectata. In cazul acestor modificari, clientul va fi instiintat telefonic la momentul efectuarii comenzii.

MODALITATI DE PLATA

Plata articolelor se poate realiza prin: a) plata online cu cardul prin MobilPay b) ramburs, la momentul livrarii coletului de catre curier Poti alege modalitatea de plata atunci cand plasezi comanda prin bifarea uneia dintre optiuni.

MODALITATI DE LIVRARE

Costul transportului este de 26 de lei.

Pentru comenzi cu un total de peste 500 de lei, livrarea prin curier este gratuita.

Livrarea coletelor se face prin Fan curier sau DPD curier.

LIVRAREA ARTICOLELOR

Articolele sunt expediate la adresa indicata in momentul depunerii comenzii. Livrarea articolelor se realizeaza prin Curier, in regim colet cu ramburs sau plata cu cardul prin MobilPay. Timpul de livrare este variabil in functie de destinatia aleasa de Client. Intarzierile de livrare nu pot fi prevenite in caz de forta majora. Oricare localitate care nu se afla pe lista cu localitatilor pe km 0, intra in lista localitatilor carora li se percep km suplimentari. Pentru a afla cati km suplimentari sunt arondati localitatii dumneavoastra care nu se afla pe lista km 0, va rugam sa solicitati informatia respectiva de la operatorii nostri care va vor prelua comanda si va vor contacta.