TERMENI SI CONDITII

PREAMBUL

Prin aceste condiţii generale de vanzare se definesc drepturile şi obligaţiile parţilor privind vanzarile efectuate prin intermediul siteului www.iridor.ro. Ele reglementeaza toate etapele necesare efectuarii unei comenzi. Aceste condiţii se adreseaza persoanelor fizice cu varsta de cel puţin optsprezece ani, care au capacitatea juridica de a contracta precum si persoanelor juridice. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalitaţile de mai jos reprezinta acceptul dumneavoastra de acceptare a termenilor şi condiţiilor IRIDOR, reprezentat de Iridor Style SRL. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment prezentele condiţii generale de vanzare. In cazul unei modificari, acestea vor fi aplicate fiecarei comenzi din momentul intrarii acesteia in vigoare. IRIDOR.RO este reprezentat prin Iridor Style SRL, cu sediul in Str. Marasesti nr. 48-50, 610207 Piatra Neamt, RO, Tel: +40 233 231 616, Email: office@iridor.ro

COMANDA ONLINE

Comanda poate fi inregistrata pe site indiferent daca te-ai identificat prin introducerea adresei de email şi a parolei, folosind contul creat sau prin introducerea datelor aferente unui “Cont Nou”. Poţi plasa comanda online utilizand referinţele articolelor din ofertele vizibile pe site. In general, informaţiile referitoare la disponibilitatea articolelor iţi sunt oferite in momentul depunerii comenzii. In caz excepţional, se poate intampla ca un articol sa nu fie disponibil provizoriu, dupa efectuarea unei comenzi. In acest caz vei fi informat(a) telefonic, iar tu nu vei plati decat pentru articolele expediate. Preţurile articolelor IRIDOR prezentate pe site sunt exprimate in lei, inclusiv TVA şi nu conţin taxele de transport/ livrare. Taxele de transport vor fi afisate separat, sau, pentru comenzi superioare unei sume minime de comanda, acestea vor fi zero. Ne rezervam dreptul de a modifica preţurile in orice moment.

COMANDA TELEFONICA

Consultantii si operatorii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00. Pentru comenzi telefonice sunati la numerele afisate pe site insa recomandarea noastra este sa plasati comenzile online.

ORAR PROCESARE COMENZI

Timpul standard de procesare si expediere a comenzilor este de 24-48 ore. Comenzile efectuate vineri dupa orele 17:00 si in cursul zilelor de sambata si duminica vor fi procesate luni incepand cu orele 09:00. In perioada Sarbatorlor Legale (Paste, Craciun, etc) procesarea si livrarea comenzilor poate dura pana la maximum 4 zile lucratoare iar livrarea prin curier poate fi afectata. In cazul acestor modificari, clientul va fi instiintat telefonic la momentul efectuarii comenzii.

MODALITATI DE PLATA

Plata articolelor se poate realiza prin: a) plata online cu cardul prin MobilPay b) ramburs, la momentul livrarii coletului de catre curier. Poti alege modalitatea de plata atunci cand plasezi comanda prin bifarea uneia dintre optiuni.

REDUCERI

Pentru a profita de ofertele promoţionale te rugam sa calculezi reducerea aferenta comenzii tale fara a o cumula cu alte reduceri. Preturile finale precum si costul final vor fi afisate in comanda finala precum si in factura fiscala aferenta comenzii dumneavoastra.

LIVRAREA ARTICOLELOR LA NIVEL NATIONAL

Produsele sunt expediate la adresa indicata in momentul depunerii comenzii. Livrarea articolelor se realizeaza prin Curier, in regim colet cu ramburs sau colet fara obligatii de plata (in cazul platii cu card bancar), in termen de aproximativ 1 zi lucratoare. Intarzierile de livrare nu pot fi prevenite in caz de forţa majora.

POLITICA DE RETUR

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la WWW.IRIDOR.RO si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice. Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre consumator. Conform Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant (pentru returul sau pentru schimbul produselor), incluzand costul de transport de la consumator la comerciant si de la comerciant la consumator (pentru varianta de schimb a produselor). Dreptul de retur, se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul WWW.IRIDOR.RO. Toate retururile trebuie sa contina produse care nu sunt degradate, care sunt in stare initiala, nu au fost purtate, modificate sau spalate. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator si returnarea produsului/produselor. Produsele schimbate pot fi expediate numai dupa ce produsele returnate au fost primite si supuse unui control al calitatii, costul pentru transportul/livrarea/expedierea produselor fiind in sarcina Consumatorului. Va rugam sa retineti ca exista posibilitatea de a face schimb la un produs pentru o marime diferita doar o singura data. Este important de stiut, faptul ca, restituirea produselor se face in contul Clientului, costurile cu trimiterea produsului fiind suportate de catre Client. Alte obligatii de plata, pe langa costul de retur al produsului, nu exista. Adresa de expediere: Str. Marasesti nr. 48-50, Piatra Neamt, Romania. Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la politica noastra de retur, echipa noastra de asistenta clienti este disponibila de LUNI pana VINERI, de la 09:00 la 17.00, la OFFICE@IRIDOR.RO

INFORMATII GENERALE DESPRE ARTICOLE

Te informam ca depunem toate eforturile pentru a-ţi prezenta cat mai fidel culorile articolelor prezentate pe pagina noastra de internet. Eventualele diferenţe de culoare ce pot aparea se datoreaza suporturilor tehnice pe care sunt reprezentate culorile. Nuanţa culorii pe care o vizualizezi depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor şi echipamentelor folosite la tipar. Te rugam sa ne contactezi pe email la OFFICE@IRIDOR.RO in cazul in care la articolul comandat de tine exista o diferenţa de culoare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu prevederile art. 12 din Legea nr. 677/2001, in calitate de persoana vizata te informam ca: a) identitatea operatorului este Iridor Style SRL b) datele tale sunt prelucrate in scopul realizarii obiectului de activitate al firmei Iridor Style SRL şi in scop de reclama, marketing, publicitate c) in calitate de persoana vizata potrivit dispoziţiilor art. 12-15 din Legea nr. 677/2001 ai dreptul de acces, de intervenţie şi de opoziţie asupra acestor date in condiţiile prevazute de lege.

CONFIDENTIALITATE

www.iridor.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor/cumparatorilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti, cu exceptia companiei de curierat in vederea expedierii produselor si a companiei care opereaza plata cardului bancar. Datele solicitate pe acest site sunt cele necesare procesului de facturare, plata si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Clientii www.iridor.ro vor ramane in proprietatea Iridor Style SRL.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Toate marcile, textele, comentariile, bibliografia consacrata, ilustraţiile şi imaginile reproduse pe site-ul www.iridor.ro fie ele vizuale sau sonore, sunt protejate sub titlul de drept de autor, drept de marca, drept de brevet, drept de imagine. Ele reprezinta proprietatea totala a www.iridor.ro. Orice reproducere sau reprezentare, totala sau parţiala este considerata plagiat şi autorul va raspunde civil şi penal in faţa autoritaţilor, in cazul in care nu exista un accept scris in acest sens, acord emis de Iridor Style SRL.